I skolaaan

Hallå och förlåt för mitt dåliga bloggande. Just nu sitter jag i skolan och har A&P, anatomy and physiology.
Idag kollar vi på forensic files, typ dokumentärer om mord, och efter som att det är en lite speciell dag idag så är de extra läskiga ;)

Måste lägga undan mobilen nu så jag skriver senare! puss<3


Glad :)

 Hallååå! Allt känns så bra just nu, har en av de där underbara känslorna när allt bara känns mysigt och bra. Senare ikväll ska vi göra S'mores, vilket är crackers med grillad marshmallow och choklad emellan. :3 Så otroooooligt gott!! 
 
Idag har vi i alla fall varit på en luftballongsfestival, "Celina Balloon Festival". Vi skulle få åka luftballong men det blåste för mycket så vi skulle varit tvugna att vänta typ 5 timmar innan det lugnade ner sig.. Så det blev inget med det :/ Men det var kul i alla fall! Jag lyckades med att inte spendera några pengar överhuvudtaget! GO BECCA!!
 

Äntligen helg!

Hej! Ääääntligen är det helg, denna veckan har varit sjukt lång, helg behövs verkligen.
Idag har jag gjort en massa prov i skolan, plus att jag fick ca en timmas sömn natten till idag, så jag har varit extremt hyper, sen jätteledsen, jätteglad, arg, nää jag gillar inte humörsvängningar. Men sen vi kom hem har jag haft roligt i alla fall! Jag och Magnus bakade typ Wienerbröd, fast man kan ju diskutera hur lyckade dom blev.. Man kan säga så mycket som att vi inte kommer att försöka oss på det igen, och vi gav det till kycklingarna. 
Men kul var det i alla fall! 
 
Sen efter det åt vi tacos med kyckling till middag, och jag diskade åt Magnus mot att jag fick sminka honom.. Haha så himla värt! Skulle lägga upp en bild men tyvärr så skulle han nog mörda mig om jag gjorde det. Haha nej men tror inte det skulle uppskattas. ;) Jag orkar inte, hans kommentar när han såg sig själv var: "Holy cr*p, I look like a Corean woman who just had cancer".. (y) (y) (y)
 
Nu ska vi ha film marathon hela natten med Harry Potter filmerna! Vi har laddat upp med energidrycker och snacks, kul ska det bli. Puss!
 
Man måste ju älska PhotoBooth.. (y) :D
 
 

The typical foreign exchange student!

Haha jag orkar inte!!!
Jag hittade en grym sida på facebook, "the typical exchange student" och mammamia vad roliga grejer dom har där, och jag känna igen mig i nästan allt haha!


Herregud..

Hallå där! Klockan är snart 12 och jag är heeelt utmattad. Vi shoppade sjukt länge, men roligt var det! Jag spenderade mer pengar än planerat, såklart, men jag kommer nog klara mig. :) 
 
Imorgon kommer bli jobbigt, har 4 prov.. Men det ska nog ordna sig. Haha, det är så mycket som händer hela tiden i skolan, man gör verkligen saker heeeela tiden, aldrig en lugn stund. Men å andra sidan så är det inte så svåra saker vi gör eller saker som tar lång tid, vilket är sjukt skönt! 
 
Nu ska jag sova, gud så trött jag är! Godnatt alla fina läsare! 
 

Shop til' you drop

Godmorgon! Jag har precis fixat mig för vår lilla shoppingtrip idag! :D Är sjukt excited, det kommer att bli grymt! Jag ska inte spendera för mycket dock.. Måste klara mig på min förtidiga månadspeng ändå till slutet av november, så det blir till att hålla i pengarna!
 
Nu måste jag springa och fixa med det sista, om en halvtimma åker vi! Wiieeee!
 

Hihi

Hej! Det verkar som att ni gillade videobloggen? :D Göttiiiigt, nu blir jag ju motiverad på att göra fler! 
Idag har jag i alla fall varit i skolan, och jag var så trött så jag somnade på psykologin.. Haha, pinsamt! Men jag tror inte jag missade något i alla fall. Sen när jag kom hem så var Raylee här igen (bebiiiis), så jag och Rachael och Sarah höll på lite med henne och sen spelade jag Guitar Hero, nörd som jag är. ;) Men jag har blivit så otroligt mycket bättre! (Issa - jag spelar Cliffs of Dover på hard mode utan problem och på expert ibland!!!!!! Du borde vara stolt! :D:D:D:D) 
 
Nu ska jag nana, imorgon blir en lång dag. Vi ska iväg och shoppa! Vi ska bland annat åka till en affär som heter "Sam Moon", som är en skönhetsaffär typ.. E.X.C.I.T.I.N.G!
 
Puss!
 
Mongobild men jag var bara tvungen att visa er något som gör mig deprimerad - VARFÖR KAN MAN INTE FÅ VARA SÅHÄR BRUN ÅRET RUNT? Det är ju faktiskt inte roligt att gå omkring och se ut som ett vandrande lik...

Surprise!

Åh, nu måste jag berätta om överraskningen jag pratade om i videobloggen! 
För två år sedan var en tjej som heter Sara här som utbytesstudent från Finland. Överraskningen var att hon har kommit hit för att hälsa på i två veckor, och Rachael hade ingen aning. Hon sov hos mormor Cindy inatt, och Sara kom på kvällen igår. Sen idag när Rachael kom hit idag stoppade vi ner Sara i en tunna, och sen fick Rachael öppna den, och Sara hoppade upp! Ni skulle ha sett hennes ansikte, det var så otroligt roligt! :D 
 
Nu sitter jag med Rachael, Magnus, Kenneth och Sara och pratar om algebra.. Tråkigt haha! 
Men snart är vi väl klara så då ska jag spela lite Guitar Hero och sen ska jag gå och lägga mig. Är galet trött, fast jag som typ 10 timmar idag! Vi hörs imorgon, puss.
 
 

English

Hallå! Förlåt för mitt så otroligt dåliga bloggande, men jag har i alla fall gjort en videoblogg nu som jag lovade! Och på engelska, haha, för att ni som är oroliga att ni inte är tillräckligt bra på engelska för att åka ska få höra att man inte behöver vara jättebra. Den är ju lite annorlunda, haha, men hoppas ni gillar den i alla fall! Puss!

 


Svar på tal

Sofie:
hihi jag gillar att du bytte till blogg.se!! 
mycket roligare utseende på bloggarna och så :D 
och enklare att kommentera höhö :* 
en fråga: eftersom de är sol och varmt hela tiden, ligger man ute och solar hela tiden då? :O för som du vet hade de kommit till sverige imon skulle alla legat på en handduk!!!
 

Hej, och vad kul att du gillar att jag bytte! :D 
Och man kunde ju tro att alla låg ute och solade hela dagarna, men nej. Vädret här är väldigt varierande, mitt i sommaren var det så varmt så att man knappt kunde vara ute mer än 10 minuter, och sen blev det ganska kallt direkt. Det ska tydligen vara den kallaste vinter på jättelänge här i år! :o Just nu är det ca 20 grader ute på dagarna, men när man är van vid 40 grader så är det faktiskt rätt kallt.. Haha, vet att du antagligen skrattar åt mig  när jag säger det, men det är tyvärr sant. xd 
 
Rebecca:
Skulle du inte kunna lägga upp en video när du pratar englska, skulle vara kul att höra för jag funderar på att göra ett utbytes år till USA men vet inte om jag har tillräckligt bra englska för det :)
 

Hejsan Rebecca (hihi vi heter samma sak! :D)! 
Först och främst vill jag bara säga att det spelar ingen roll hur bra din engelska är! I princip alla som går i skolan i Sverige och som går på högstadiet eller gymnasiet har tillräckligt bra engelska för att åka, det spelar ingen roll om det hörs att du kommer från Sverige, alla kommer ju att få reda på det i alla fall! Dessutom lär man sig och blir bättre jättesnabbt när man hör engelska överallt, hela tiden, så oroa dig inte! Jag tycker verkligen att du ska ta chansen och åka som utbytesstudent om du har möjligheten, för det är så otroligt roligt och lärorikt, och det kommer att löna sig för resten av ditt liv. Men det är klart att jag kan göra en video när jag pratar engelska! Jag ska försöka göra en i veckan, annars kommer det upp nästa helg! Kram!
 
 
 
 

Katiieee

Halloj! Idag har jag, Katie och Rachael varit på en goat-clinic hela dagen. Vi åkte hemifrån vid kvart i nio ungefär, och sen var vi där och övade på att visa upp getterna på olika shower och sånt. Det var faktiskt jätteroligt! Sen åkte vi hem igen i alla fall och åkte direkt därifrån till en 'fish-fry' vid kyrkan i Tioga, man åt friterad fisk, lyssnade på musik och snackade med massa trevliga människor, mysigt var det! Fast det regnade lite, vilket sänkte mitt humör medan alla andra blev jätteglada. Konstigt är det att dom är så himla glada över lite regn. :o 
 
Katie ska sova över här inatt, och Rachael är sjuk (stackarn :( ), så nu ska vi dra in till killarnas rum och spela Guitar Hero eller nåt sååånt. :) Vi hörs imorgon, och då ska jag försöka göra en videoblogg åt er! :D Puss <3
 
 

We are the champions my friieeeend

Wooohooo! Vi vann! 53 mot 0 haha, så sjukt grymma är vi. Den här kvällen har varit så otroligt rolig, jag har träffat massor utav härliga människor, jobbat för gratis mat, kollat på matchen som gick så himla bra, blivit döv.. Underbar kväll helt enkelt! 
 
Innan matchen började utsågs våra "Homecoming King and Queen", vilka blev Logan och Alex! Grattis till dom! Alla tjejer var så himla fina i sina långklänningar, guuud, ville verkligen vara en av dom. Kolla bara hur vackra de var?
 
 

Barbeque Dinner

Hejsan! Just nu sitter jag med Abbie, Magnus och Cody och äter mat i skolan! Gooooottt! Om ungefär en timma börjar matchen, och sen ska jag jobba lite också för FFA. Jag och Rachael ska stå och sälja drickor typ.. vi har gjort det varje match hittills! Duktiga ;)


Homecoming!

Hallå där! Idag har jag bara varit i skolan mellan 7.30 och 12.30, på grund av att det är homecoming idag! Första lektionen jag har är kör, fast idag fick vi hjälpa till ute vid vårt football field med att fixa i ordning för pep rallyt som vi hade under andra och tredje lektionen! Massa lärare och elever gjorde roliga uppträdanden, cheerleaderna hade några nummer, bandet spelade och det var allmänt roligt. Peprallyt var för att vi skulle bli taggade för kvällens match, när football laget spelar sin sista match för säsongen (tror jag, haha). Så dit ska jag sen! 
 
Just nu sitter jag, Abbie och Rachael i mitt och Rachaels rum och lyssnar på musik och spelar gitarr. Snart ska vi fixa oss för matchen i kväll, vi åker tillbaka till skolan vid fyra. Bilder kommer senare, tro mig, hehe. Det kommer bli sjukt roligt! Taggaaaa
 

Tror jag byter!

Nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag nog ska byta till den här bloggen!
Det känns bäst, jag gillar designen bättre, plus att som Emma kommenterade, det blir nog enklare för er att kommentera och sånt också eftersom ni inte behöver skriva några sånna där ord grejer varje gång ni ska kommentera. :)
Hoppas att ni tycker att det var ett bra beslut :D puss<3


Hm.. Ska jag byta till den här bloggen?

På sistone har jag blivit väldigt trött på blogspot, och alla säger att blogg.se är så himla bra nu för tiden, så jag kanske skulle byta hit? Synd bara att man förlorar så mycket läsare när man byter. :/ Men jag vet inte, vad tycker NI? Om ni ser detta, så kan ni väl lämna en kommentar och huruvida nu tycker att det skulle vara bra eller dåligt om jag bytte blogg? :) Jag skulle verkligen uppskatta det! 
 
Jag gillar faktiskt blogg.se mer är blogspot på grund av hur det går till när man ändrar i design och sånt. På blogspot bara väljer du färger, och det är väldigt enkelt, men här på blogg.se får du hålla på med koder och fixa allting precis som DU vill, vilket jag verkligen gillar! Men jag vet inte.. Är det värt det? Lämna en kommentar antingen här eller på min andra blogg: www.beccasvarld.blogspot.com, så blir jag jätteglad. Pusspuss.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0